aszfaltozás-veszprem

ASZFALTOZÁS VESZPRÉM

Aszfaltozás minőségi kivitelezéssel alacsony költséggel? Igen!

Tudjuk, hogy megbízhatóan dolgozunk – az elvégzett aszfaltozásra 3 év teljes körű garanciát vállalunk! Mindezt rejtett költségek nélkül, gyors határidővel, az Ön kívánságai szerint!

ASZFALTOZÁS KÉZI TERÍTÉSSEL FORRÓ HENGERELÉSSEL 

A forró hengereléssel készülő aszfalt méltán az egyik legelterjedtebb technológia hazánkban. Ez az egyik legtartósabb aszfalttípus, amely tökéletesen sík útfelületet eredményez. Ráadásul gyorsan megépíthető, kopásálló, könnyen tisztán tartható és ellenáll a pornak – valamint ha szükséges egyszerűen javítható.

A kézi terítés lehetővé teszi, hogy ezt a kiváló burkolatot a nehezen megközelíthető helyeken is használhassuk: keskeny járda, udvar, kisebb kocsibeálló, telephely vagy parkoló is gond nélkül aszfaltozható ezzel a technikával.

A felhevített aszfaltot kézi erővel visszük fel a bitumenemulzióval felületkezelt alapra, majd hengerléssel vagy lapvibrátor segítségével tömörítjük.

A kézi terítéssel és forró hengerléssel készült aszfalt azért is kiváló, mert ellenáll minden időjárási viszontagságnak – nyáron nem lágyul, télen nem árt neki a fagy és az útszóró só.

 ASZFALTOZÁS GÉPI TERÍTÉSSEL FORRÓ HENGERELÉSSEL 

A forró hengerléses eljárással és gépi terítéssel készülő aszfalt hosszútávon nyújt kiváló minőséget, amely sikeresen bírja a  nagysúlyú munkagépek, vagy a gyakori gépjárműforgalom mindennapos terhelését is. Nagy egybefüggő területek esetén kedvező áron és rendkívül gyorsan juthat hozzá tükörsima, teherbíró és időtálló aszfalthoz. A nagyobb telephelyek mellett tökéletes megoldás utak, utcák, járdák vagy sportpályák fedésére is.

A gépi terítés esetén finisherrel dolgozunk – a forró aszfaltot elterítjük, majd vibrációs hengeres törömítéssel érjük el a kívánt szilárdságot. Az aszfalt visszahűlése után már további utómunkákra nem lesz szükség, a végeredmény pedig tökéletesen sima, egyenletes felület  lesz. A gépi terítés segítségével naponta több ezer négyzetméternyi felület aszfaltozása is megoldható.

KÉRJEN TŐLÜNK INGYENES AJÁNLATOT!

Rövid kérdőív kitöltésével kérjen tőlünk ingyenes ajánlatot!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefon

  Üzenet


   

  Call Now Button