térkő-lerakás-veszprem

TÉRKŐ LERAKÁS VESZPRÉM

KISZÁLLÁSI DÍJ NÉLKÜL! 

Esztétikus, minőségi kivitelezés megfizethető áron – ha a térkő lerakást választja, biztos lehet benne, hogy ez a burkolattípus sokáig stílusos marad! Az utóbbi évek fejlesztéseinek köszönhetően már elérhető áron rendelheti meg nálunk a térkő lerakást! Nem érdemes házi megoldásokkal próbálkozni – bízza szakemberekre! Ráadásul az általunk lerakott térkőre garanciát is vállalunk!

A TÉRKŐ LERAKÁS FOLYAMATA

Mint minden alapos munka, a térkő lerakás is a terület felméréssel kezdődik. A terepviszonyok vizsgálatánál szem előtt kell tartanunk az időjárási változásokat, a talaj vízelvezető tulajdonságait, az alapterület jellemzőit és a várható terhelés mértékét.

Ezt követi az alapterület pontos méretezése és ha szükséges, a látványtervek elkészítése, majd a térkő lerakás tükrének megalkotása. Itt fontos figyelni arra, hogy az előkészítést precízen végezzük, hiszen itt oldjuk meg a vízelvezetési kérdések nagyrészét. A tükör elkészítése után következik a szegélyelemek elhelyezése, amelyek később az egész felület stabilitásáért felelnek.

A következő szakaszban alapként egy durvább kavicsréteg kerül elterítésre, amelyet tömörítünk a megfelelő eszközökkel, gépekkel. Ezt követi egy finomabb réteg (finom sóder, kvarchomok, kövező murva) amely elsősorban a térkő felfagyásának megakadályozásáért felel.

A finom réteg után következik a térkő lerakása és a térkő fugáinak kitöltése, majd a felület végső tömörítése.

KÉRJEN TŐLÜNK INGYENES AJÁNLATOT!

Rövid kérdőív kitöltésével kérjen tőlünk ingyenes ajánlatot!

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Telefon

    Üzenet


    Call Now Button