01-útépítés-veszprem

ÚTÉPÍTÉS VESZPRÉM

Vállaljuk  utak, parkolók, járdák, kerékpár utak, udvarok, telephelyek, csarnokok, kapubeállók, garázsok teljes kivitelezését a tervezéstől a megvalósításig!

MINDEZT REJTETT KÖLTSÉGEK NÉLKÜL!

Ha útépítőt keres és jól akar dönteni, akkor a Tóth Út Kft-t választja! Minőségi munkát végzünk, kiváló alapanyagokból dolgozunk, és szolgáltatásainkra garanciát vállalunk.

3 ÉV TELJES KÖRŰ GARANCIA: Bízza az útépítést a szakma mestereire! Biztosak vagyunk a dolgunkban, ezért olyan teljes körű garanciát biztosítunk – amely kiterjed az anyagok minőségére és természetesen a kivitelezésre is.

Az útépítés során a legjobb technológiát – a hengerelt aszfaltozást alkalmazzuk. Hosszútávon biztosít kiváló minőséget, kopásálló és rendkívül teherbíró –  ezért jelentős forgalmú utak és nagy súlyterhelés esetében is a legjobb választás ez a technológia. Ha valóban az egyik leginkább tartós megoldást keresi, akkor döntsön a hengerelt aszfaltozás mellett.

AZ ÚTÉPÍTÉS FOLYAMATA

A pontos és mindenre kiterjedő tervezéssel kezdődik minden útépítési munka. Amikor már meghatároztuk a várható forgalmat és terheltséget, akkor beszerezzük a megfelelő engedélyeket.

Ezek után kijelöljük a nyomvonalakat, majd előkészítjük a terepet az útszakasznak megfelelően. A következő fázisban elkészítjük a sóderágyat betonozással, majd ennek a rétegnek a tömörítésére kerül sor.

A harmadik szakasz az alapos tisztítással kezdődik. A megtisztított felületre felvisszük az emulziós réteget, amely biztosítja az aszfalt tökéletes tapadását. Ezek után kiválasztjuk a megfelelő szemcsevastagságot – ezért kell előre tudni hogy milyen terhelés várható az adott útszakaszon, hiszen a nagyobb kavicsok használatával nagyobb teherbírású utat kapunk. Fontos, hogy megfelelő figyelmet fordítsunk a rétegrendre is!

Az utolsó fázisban az aszfalt megfelelő vastagságban történő leterítése zajlik – az aszfalt vastagsága is a jövőbeni terheléstől függ.

ÚTKARBANTARTÁS, ÚTKÁTYÚZÁS

Régi utakon sajnos sokszor előfordulnak a fagyás okozta törések, repedések és kátyúk, amelyek nem csak a gépjárműveknek okozhatnak súlyos károkat, de ha nem javítjuk ki ezeket az úthibákat, az egész útszakaszt tönkre tehetik.

Szerencsére van megoldás! Vállaljuk kátyús és tördelt, felfagyott útfelületek javítását, karbantartását – legyen az út, járda, telephely, vagy udvar.

A kátyús útszakaszok javításának folyamata a hibás részek körbevágásával és azok kitisztításával kezdődik. Ezek után emulziós réteggel kezeljüka felületet, és amint biztosított a megfelelő tapadás,  forrón hengerelt aszfalttal öntjük ki és újratömörítjük. Az új aszfalt-folt mentén bitumenes szalaggal gondoskodunk arról, hogy a vízszigetelés megfelelő legyen.

KÉRJEN TŐLÜNK INGYENES AJÁNLATOT!

Rövid kérdőív kitöltésével kérjen tőlünk ingyenes ajánlatot!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefon

  Üzenet


   

  Call Now Button